Een CD voor COLLECTIVO!

Bedankt aan alle sponsors om onze eerste EP "Tijuana" en toekomstige projecten te realiseren!

Project visual Een CD voor COLLECTIVO!
Successful
98
Backers
05/27/2020
End date
€2,555
Out of €1,500
170 %
Indie

Een CD voor COLLECTIVO!

€2.555!

Fantastisch!
We hadden nooit gedacht dat jullie zo voltallig zouden helpen TIJUANA te realiseren :D

Namens gans Collectivo een ongelofelijk dikke merci!!!

Onze EP wordt vrijdag 17 juli 2020 online gereleased.

 

 


 

€1500!!!

Ongelofelijk :D
YOU DID IT, dankzij jullie komt de fysieke EP "Tijuana" van Collectivo er!
DANKU DANKU DANKU!!!
We houden u via het nieuwskanaal op de hoogte over de voortgang van de druk van onze EP. Reken dat het ongeveer een dikke maand kan duren voor hij van de pers rolt. Alle andere beloningen (downloadcodes, gedoneerde bomen...) worden ook dan overgemaakt.
 


 

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Collectivo - Bag Bind, een Leuvens collectief met een passie voor opzwepende muziek en feestjes. Onze band bestaat uit jonge ‘klassieke’ muzikanten van LUCA School of Arts (Lemmens in de volksmond) met een grote goesting om zich te laten gaan in het lichte genre. Ons motto: “Het dak moet eraf!”
Na een reeks knallende concerten met bestaande muziek, was de tijd rijp om ons te wagen aan eigen nummers. We schreven, we repeteerden, we doken de studio in en BAM…
Nu zijn we hier. We zijn bijna klaar om Tijuana op jullie los te laten, onze eerste EP met eigen muziek die gaat van zwoele sounds tot strakke funk.
Sounds good, right? Vinden wij ook.
 

 

WAAROM DEZE CROWDFUNDING?

Maar we zijn er nog niet helemaal. We hebben nog een klein beetje hulp nodig om de fysieke versie echt de wereld in te kunnen sturen. Een klein financieel duwtje in de rug en Tijuana is helemaal van jullie. Hopelijk kunnen jullie binnenkort dus genieten van onze allereerste EP. Wij kijken er alvast erg naar uit om hem de wijde wereld in te sturen!

Met muzikale groeten en alvast heel veel dank,
Collectivo - Bag Bind

Allocation of funds

Het beoogde bedrag zal in de eerste plaats worden gebruikt om de druk van onze EP, de mastering van het design en de verzendkosten te financieren. Indien we meer geld inzamelen dan verwacht, zal het overige bedrag worden gebruikt om in de toekomst meer opnames of videoclips te maken zodat u nog meer kan genieten van onze muziek. Win-win! Want naast onze eeuwige dank, krijgt u verschillende beloningen per donatie, bijvoorbeeld: Vanaf €10 een fysiek exemplaar van Tijuana! Of, indien gewenst, de downloadcode voor MP3-files van de nummers op de EP. Vanaf €50 doneert Collectivo daarbovenop 2 bomen aan Trees for All, een organisatie die over heel de wereld actief voor meer groen en minder CO² zorgt! 
En zo zijn er nog enkele andere bedankjes, die je rechts op deze pagina kan ontdekken.

We danken u alvast ongelofelijk hard voor uw bijdrage aan onze droom!

 

Choose your reward

Make a donation

Give what I want