Help Renske de weg weer op!

Livres

Visuel du projet Help Renske de weg weer op!
Checked circleRéussi
28
Contributeurs
Saturday, February 24, 2018
Date de fin
3 000 €
Sur 3 000 €
100 %

Help Renske weer de weg op en laat haar kevertje weer rijden!

Suivre et partager

Help Renske de weg weer op!

Al drie jaar lang brengt mijn oranje vriend mij overal naartoe. Op zoek naar (te) gekke slaapplekken in Nederland en Vlaanderen. Hij brengt me van Dordrecht naar Groningen en van Groningen naar Wallonië. Om me vervolgens weer veilig thuis te brengen. 

 

 

alt

 

alt

 

In mijn oranje kever ben ik het afgelopen jaar op pad geweest voor mijn boek met (te) gekke slaapplekken. Een boek vol kleurrijk fotografie om jullie te inspireren erop uit te gaan.

 

Mijn kever heeft dus al heel wat kilometers gemaakt!

 

Om door te kunnen gaan met het ontdekken van (te) gekke slaapplekken voor mijn blog en mijn tweede boek is het hoog tijd voor een opknap beurt. Tot mijn grote spijt is de motor van de kever er helaas mee opgehouden en moet er een andere motor in de kever worden gezet. Helpen jullie mij de weg weer op zodat ik kan blijven ontdekken? Alle donaties zijn van harte welkom! 

 

alt

 

Boek deel 1: 208 pagina's inspiratie voor een (te) gek weekendje weg!
De ene week kijk ik naar de sterren vanuit een sterrenkubus of vaar ik per kano naar een kampeervlot. Het andere weekend slaap ik in een cocoon in de bossen of overnacht ik in een luxe hotel in de stad. 

 

Uit alle accommodaties die ik bezocht, bundelde ik de 40 meeste bijzondere plekjes in mijn eerste boek. Daarnaast geef ik tips; hoe overleef je een weekend zonder stroom, hoe spot je wild en wat zijn de regels op het water?  Een vrolijk boek bomvol kleurrijke fotografie en een bron van inspiratie. Pak je koffer, ga offline en geniet!

 

À quoi servira la collecte

Een nieuwe motor


Om de kever weer te laten rijden moet er een nieuwe motor in. Een flinke uitgave en zonder motor komt de kever simpelweg niet vooruit. Het geld dat ik met deze crowdfunding op zal halen gaat naar het kopen en monteren van een gereviseerde motor. Daarnaast zijn er verschillende onderdelen die vervangen moeten worden en begint de kever op sommige plekken te roesten. Al het geld dat ik ophaal zal ik in de kever steken zodat ik weer kan ontdekken en op zoek kan gaan naar nieuwe (te) gekke slaapplekken! 

 

 

alt

Choisissez votre contrepartie

Pour 5 € et plus

Ik ben je voor altijd dankbaar!

  • Contributeurs : 4

Pour 10 € et plus

Ontvang van mij een persoonlijk bedankje in je mailbox inclusief drie unieke tips voor een (te) gek weekendje weg.

  • Contributeurs : 7

Pour 30 € et plus

Drie unieke tips voor een (te) gek weekendje weg in je mailbox + een setje ansichtkaarten inclusief een persoonlijk bedankje.

  • Contributeurs : 2
  • Disponibilité : 18/20

Pour 50 € et plus

Drie unieke tips voor een (te) gek weekendje weg in je mailbox + een setje ansichtkaarten inclusief een persoonlijk bedankje + mijn boek met 40 (te) gekke slaapplekken, persoonlijke tips en weetjes!

  • Contributeurs : 4
  • Disponibilité : 0/4
  • Livraison Février 2018

Pour 100 € et plus

Drie unieke tips voor een (te) gek weekendje weg in je mailbox + een setje ansichtkaarten inclusief een persoonlijk bedankje + stap in mijn kever dan rijden we gezellig een rondje inclusief een leuke foto!

  • Contributeur : 1
  • Disponibilité : 9/10

Pour 200 € et plus

Drie unieke tips voor een (te) gek weekendje weg in je mailbox + een setje ansichtkaarten inclusief een persoonlijk bedankje + een fotoshoot met de kever! Achter het stuur, op het dak of op de achterbank. Jij mag het zeggen en ik maak de foto's! Deze krijg je in hoge resolutie via de mail toegestuurd.

  • Disponibilité : 3/3

Pour 500 € et plus

Drie unieke tips voor een (te) gek weekendje weg in je mailbox + een setje ansichtkaarten inclusief een persoonlijk bedankje + een foto en een rondje in de kever + een presentatie van mij over mijn ontdekkingen (30 minuten).

Faire un don

Je donne ce que je veux