Paasstage KFC Eendracht Zele

Zorg jij mee voor een onvergetelijke paasstage voor onze jeugdspelers?

Visuel du projet Paasstage KFC Eendracht Zele
Réussi
10
Contributeurs
27/02/2019
Date de fin
760 €
Sur 750 €
101 %
Soutenu par
ING soutient le projet Paasstage KFC Eendracht Zele

Paasstage KFC Eendracht Zele

Wat?

KFC Eendracht Zele organiseert voor de tweede keer een Paasstage van dinsdag 9 tot vrijdag 12 april 2019. Dit voor alle kindjes van 4 tot 15 jaar. Op vraag van verschillende ouders en enkele jeugdtrainers organiseerden we in 2018 voor de 1e maal deze stage.

Wie zijn we?

In het seizoen 2018-2019 speelt Zele met zijn jeugd Provinciaal met teams in alle leeftijdscategorieën van U6 tot U21. Wij beschikken over 3 eerste elftallen, 1 in herenreeks 1ste Provinciale, 1 in 4de Provinciale heren en 1 team dames in 1ste Provinciale.

Waarom uw steun nodig?

Uw steun is noodzakelijk om deze stage nog aantrekkelijker te maken voor onze spelers. Op onze stage zetten er veel spelertjes hun eerste stapjes in het voetbal, een toch wel vrij kostelijke sport de dag van vandaag. Daarom willen wij graag iets extra kunnen aanbieden aan de ingeschreven spelertjes. De stage is ondenkbaar voor onze club zonder de vele vrijwilligers die hieraan meewerken. Ook zij verdienen een extraatje. Daarnaast voorzien wij ook randanimatie voor de kindjes tijdens de pauzes en krijgt elke speler een leuke attentie + diploma op het einde van deze onvergetelijke week.

À quoi servira la collecte

Wat zullen we doen met het geld van deze inzameling?

We nemen deel aan deze actie voor en extra inkomst voor onze paassatage ter voordele van onze jeugdspelers, op die manier kunnen we hen een extra geven. Verder maken we via deze actie ook kans op een extra bonus van ING van 2000 euro. Mochten we dus met behulp van jullie dit bedrag  binnenhalen dan zouden we al dit geld helemaal investeren in onze jeugdwerking!

Daarom rekenen we op onze trouwe fans en sponsors om ons met deze actie een duwtje in de rug te geven zodat we al onze kleine voetbalertjes ook in de toekomst goed of zelfs nog beter kunnen begeleiden.

Met de ingezamelde € 750,00 willen wij graag een extra sportoutfit per persoon voorzien voor onze ingeschreven spelers. Zo kunnen we voor elke speler een T-shirt + voetbalshort + voetbalsokken voorzien. Zodat we allemaal in dezelfde tenue kunnen spelen, uiteraard goed voor de samenhorigheid!

 

Choisissez votre contrepartie

Contrepartie star

Pour 75 €

Sponsorbeloning

Hartelijk bedankt voor jullie steun <3. Jouw bedrijf of organisatie schonk ons 10% van onze inzameling in ruil organiseren we samen met jou een speciale promoactie in onze kantine gedurende de hele paassatage.
  • Contributeurs : 2
  • Livraison Avril 2019

Pour 25 €

Gehandtekende bal

Ontvang een gesigneerde bal met alle handtekeningen van onze spelers!
  • Contributeurs : 5
  • Livraison Mars 2019

Faire un don

Je donne ce que je veux