Indoor Racing with ZERO emission: AB E-karting

Bouw mee AB-E Karting uit, een nieuw en ecologisch Karting-centrum op 5 minuten van de Groenplaats en krijg geweldige rewards in de plaats!

Visuel du projet Indoor Racing with ZERO emission: AB E-karting
Échoué
25
Contributeurs
11/09/2019
Date de fin
3 500 €
Sur 12 000 €
29 %

Indoor Racing with ZERO emission: AB E-karting

UPDATE 2: 

Ooit van gedroomd om die akelige Xavier Latour van Familie, een loef af te steken? Nu heb je je kans! Race tegen Latour AKA Eric Kerremans en laat hem zien dat je hem op ons racecircuit de baas bent. Race je de beste tijd... dan win je zijn RACEPAK. Go for it! 🔥🔥 (ZELFDE REWARD ALS ALIZEE POULICEK) 

 

 UPDATE:

We zitten aan 15 procent maar willen nu in 5de versnelling naar de finish! Daarvoor hebben we de hulp ingeroepen van een ware snelheidsduivel en Miss België 2008, Alizee Poulicek! Voor 30 euro kan je tegen haar racen en maak je kans op fantastische prijzen! Durf jij haar aan?

 

 

 

Met de slogan, ' Your best taste for great fun' run ik al meer dan 20 jaar mijn 'Antwerp Bowling'.  Gestart als student om een centje  bij te verdienen, heb ik de zaak na 10 jaar overgenomen.  Telkens legde ik de lat hoger en breidde de zaak uit.  Niet enkel bowlingbanen, maar ook met een restaurant, amusementsspelen, indoorspeeltuin en een Escaperoom in de vorm van een authentieke Engelse Dubbeldekker.  We staan nu op het punt om het center uit te breiden met een multilevel racecircuit voor Electric Karts (E-karts)  

 

Ecologie is een noemer die je heden niet mag verwaarlozen.  Samen met dit gegeven en ' the need for speed' startte ik een paar jaar geleden om dit concept uit te werken. En nu in 2019 kunnen we deze droom realiseren maar hiervoor heb ik jullie HULP nodig.  Want voeg het woord ecologie bij je ontwikkeling dan zie je de kost van je investering duizelingwekkend verhogen.  Om het center uniek in België te noemen, creëren we een sfeer waar je racet in een industriële hal waar de natuur langzaam maar zeker de overhand neemt.  Er komt geen adrenaline stop in je experience om in deze omgeving te racen.

 

Commentaar van onze leverancier van ons uniek multi level Racingtrack :

The ANTWERP BOWLING is a rental karting center with exceptional potential. The ANTWERP BOWLING track is composed of a ground level track and a multi-elevation
track. To take advantage of all here indicated strengths and to reach the top business performance, all involved parties in the project should ensure the optimal technical
execution, follow a precise and intense marketing strategy and build an effective business process. The 360 KARTING™ team is approaching this project with enthusiasm and commitment. Let’s make AB E- KARTING clients smile.

Elke keer dat we dankzij U onze goal behalen, kan ons center evolueren.  Alles staat klaar ter uitvoering.  Op dit moment werken we hard aan de voorbereiding van de hal en op 19/08/2019 wordt het multi level Circuit geleverd en start de opbouw ervan.  Tegen begin september wordt de E-karts aangevoerd om de eerste testritten uit te voeren op het fonkelnieuw circuit.

À quoi servira la collecte

 

 

Na de markt grondig te hebben onderzocht welke kart het best bij mijn concept paste, kwam ik uit in Duitsland bij RIMO Germany.  Dit bedrijf produceert niet enkel benzine, gas maar ook Electric Karts. Tijdens een bezoek aan het bedrijf heb ik de productie van de Kart van A tot Z ervaren. De degelijkheid van de kart, het veiligheidsaspect in de constructie maar ook de oh-zo belangrijke ION lithium batterij die werd gemonteerd in de E kart. 

 

We waren meteen overtuigd want deze batterij gaf niet enkel de nodige power aan mijn karts maar je kan ook maar liefst meer dan 1 uur lang racen.  Het was ook de enige batterij op de markt die men niet hoeft te vervangen na 3 jaar.  De aparte cellen in de batterij zorgen ervoor dat je de batterij niet moet weggooien na gebruik maar kan recuperen en per cel vervangen, wanneer deze stuk is. Ecologie & recyclage past perfect in mijn concept.  Een E-kart koop je aan voor 12.000 euro maar je investering gaat veel langer mee.  De TESLA onder de E-karts.  Uiteraard ontbrak de testrit niet.

Onze fleet E-karts bestaan uit 20 normal karts en 2 Duo zitters.  De duo zitters kunnen gehuurd worden wanneer de kindjes te klein zijn om te racen maar toch willen deelnemen aan dit avontuur. Op deze manier kunnen mensen met een handicap ook genieten van ons nieuw avontuur.  Deze 2 karts worden ook uitgerust met een artificieel V8 geluid.

De uitwerking van mijn Ecologisch racing concept beperkt zich niet enkel met een uitvoerig onderzoek welke E-kart de meeste rentabiliteit weerspiegelt maar geeft upgrade qua infrastructuur van het gebouw waar de track is gebouwd. 

 

Eigenlijk kom je binnen en je krijgt het gevoel om te gaan racen in een park. Niet enkel de esthetische uitwerking van het racingcircuit speelt met je zintuigen, de combinatie van kunstgras op de grond, planten in en rond het parcour doet je ervaren dat niet meer racet in een kille grote hangar.  Groen is de kleur van de hoop, de kleur die mensen op hun gemak stelt. Hoe vaak hoor je vrouwen niet zeggen, Karten doe ik niet het stinkt, maakt lawaai. Wel bij mij gaan ze dat niet doen. De positieve commentaar dat ik ontving van een asma-patient in Antwerpen, die zich verheugt op de opening van AB E-karting.  Want NU kan hij wel deelnemen aan deze leuke & intense uitdaging. 

 

De aankleding en opbouw van de hal hebben we zo aangepast, dat alle materialen en bedrading recuperbaar zijn.  De muren om onze hal af te maken zijn sandwichpanelen die brandwerend zijn maar ze bieden ook de mogelijkheid om elders weer opgebouwd te worden en te hergebruiken. Onze waiting room, briefing- mechanical room zijn opgebouwd uit 2de hands 40 ft containers en ook perfect verhuisbaar of te gebruiken in een andere constructie.  80% van de totale bouw van de industriële hal is herbruikbaar of recycleerbaar.

We hebben jullie nodig om onze fleet aan te vullen.  Momenteel hebben we 16 E-karts in onze fleet maar deze moet uitgroeien tot 22 E-karts waaronder 2 duo-zitters.  1 extra E-kart is top maar Crowfund us to the sky of 22 E- karts , only the sky is the limit

 

Choisissez votre contrepartie

Contrepartie star

Racen tegen Miss België

30 €

1 Racing-plek tegen Alizee, 1 gratis jaarlicentie, 1 Doubdle 07 Energydrink & 1 gratis haarnetje. Race je de beste tijd van alle deelnemers tegen Alizée dan win je haar Racingpak.https://youtu.be/csGtUV3512s
 • 1 contributeur

Bedankt + Koffie

5 €

Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil bieden we je graag een tasje koffie van Pelican Rouge & een gebakje aan in ons center.
 • 2 contributeurs

Kom bowlen & geniet nu al.

10 €

Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil hiervoor ontvang jij van ons twee bowlingspelen voor 1 persoon en 1/2 liter Spa bruis of plat tijdens je bowlingspel.
 • 1 contributeur

Kom E-karten!

20 €

Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil hiervoor ontvang je van ons 1 heat of sessie + race licentie voor 1 jaar + je eigen balaclava en een Doubdle Energy Drink
 • 1 contributeur

Race Tegen Xavier Latour van Familie (AKA Eric Kerremans)

30 €

Ooit van gedroomd om die akelige Latour van Familie, een loef af te steken. Nu heb je je kans. Race tegen Latour(Eric Kerremans) en laat hem zien dat je hem op ons RACE Circuit de baas bent. Race je de beste tijd, dan win je zijn RACE PAK. Go For IT

  1 uur bowlen

  40 €

  Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil daarvoor mag je één uur bij ons komen bowlen met 2 of max 6 personen en ontvang je er nog en fles huiswijn Leplan van Vermeersch bij :)
  • 6 contributeurs

  Naamsvermelding 1

  50 €

  Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage, je ontvangt 3 raceheats + 1 racelicentie voor 1 jaar + DOUBDLE ENERGIEDRINK 'het gezonde alternatief'
  • 3 contributeurs

  Bowling deluxe abonnement

  55 €

  Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage Je ontvangt 2 uur bowlen met 4 tot 6 personen + 6 blikjes Doubdle powerdrink. Oefen eerst je bowlingskills alvorens je het racecircuit betreedt!
  • 2 contributeurs

  Ontsnap uit onze escape-bus

  75 €

  Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage! Ontsnap uit onze Escapebus voor deze de lucht in gaat en vind de code om de bom te ontmantelen (6-8 personen) + 1 snackschotel na het event

   Waardebon 125 euro

   100 €

   Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil voor jouw steun krijg je een waardekaart van 125 euro te besteden in Antwerp Bowling & AB E-karting
   • 9 contributeurs

   Naamvermelding 2 en extra's

   250 €

   Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil ontvang je 20 racingheats+ gratis racelicentie (voor 1 jaar en max voor 5 personen)
   • 1 contributeur

   Naamsermelding 3 + extra's

   500 €

   Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil krijg je eenvermelding op de Banner van onze Hospitality Room voor jouw bedrijf en dit voor drie jaar + een waardekaart van 550 euro te besteden in Antwerp Bowling & AB E-Kart.(voor bedrijven maken we graag een factuur)
   • 1 contributeur

   1 uur Exlcusief Raceplezier

   750 €

   Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage In ruil ontvang je 1 uur exclusieve gebruik van AB E-karting 6 manches van 10 heats (gratis jaarlicentitie voor 1 jaar max 20 pers) Enkel tijdens weekdagen en avonden. (voor bedrijven maken we graag een factuur)
   • 1 contributeur

   E-karten,snacken & bowlen

   1 800 €

   Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil krijg jij 1 uur exclusieve gebruik van AB E-karting 6 manches van 10 ritten (racelicentie twv 4 euro tot max 60 personen voor 1 jaar), 10 bowlingbanen voor 1.5 uur, 2 consumpties per persoon (frisdranken en bieren van ’t vat) & 4 stuks bittergarnituur per persoon(Enkel tijdens weekdagen en avonden) Als bedrijf ontvang je een factuur voor je event.

    E-karting Stonegrill Bowling

    3 500 €

    Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil ontvang jij 1 uur exclusieve gebruik van AB E-karting, 6 manches van 10 Heats (race licentie inbegrepen tot max 60 personen voor 1 jaar), 10 bowlingbanen voor 1.5 uur, 2 consumpties (frisdranken en bieren van ’t vat) Steengrill met verschillende vleessoorten, saladbar frietjes, broodjes en sauzen, wijnen en water tijdens het eten inbegrepen (tot aan de koffie) Tas Koffie of thee na het diner met versnaperingen. Enkel tijdens weekdagen en -avonden(Voor bedrijven maken we graag een factuur voor dit event)

     Adopt an E-Kart

     12 000 €

     Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. In ruil adopteer je je een E-Kart. Je ontvangt een rendement van 50 cent per rit en na 3 jaar krijg je de mogelijkheid om je peterschap van de E-kart aan het center over te dragen aan de waarde dezelfde dat je ze adopteerde. (voor meer info over deze investering stuur je best een mailtje naar: info@ab-ekarting.be, die dan contact met u zal opnemen)

      Faire un don

      Je donne ce que je veux