BEMoved2020

DOEL BEHAALD!!! BEdankt om BEMoved te sponsoren! Nog steeds kan elk steentje, groot of klein, bijdragen aan ons afstudeerproject!

Visuel du projet BEMoved2020
Réussi
23
Contributeurs
08/03/2020
Date de fin
1 422 €
Sur 1 000 €
142 %
Autoproduction
culturelle

BEMoved2020

Met deze fijne extra moneys kunnen we onze videomontage nog mooier maken, en verzorgen wij na de voorstelling voor al het aanwezige publiek een verfrissing en versnapering!

BEdankt!!!

 Be Moved is een voorstelling met als rode draad verschillende getuigenissen van mensen die een speciale band hebben met een bepaald muziekstuk. Waar muziek voor sommige mensen een gevoel van euforie opwekt, biedt het voor anderen een gevoel van bezinning, troost of hoop. Deze getuigenissen zijn gemonteerd in een knappe videomontage waar wij live de muziek voor brengen. De voorstelling bevat melodieën uit allerhande genres en tijdsperiodes. Dit in combinatie met pakkende verhalen zal ongeziene indrukken opwekken bij ons en bij het publiek.

We willen met deze voorstelling mensen samenbrengen, hun gevoelens de vrije loop laten gaan en vooral ‘ontroerd zijn’, Be Moved!

WIE ZIJN WIJ
Vier masterstudenten aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Samen maar ook apart brengen wij voor u een speciaal stukje muziek. Fleur Strijbos (Sopraan), Lars Corijn (Tenor), Marjolein Appermont (Sopraan) en Jonathan Fremout (Pianist).

 

À quoi servira la collecte

Om de voorstelling zo toegankelijk mogelijk te maken voor een heel breed publiek hebben we besloten om geen geld te vragen voor de tickets. Alle vrije bijdragen - groot en klein - zijn echter welkom om de nodige kosten (huur van de zaal, huur van piano, partituren, techniek, ...) te drukken. We zorgen voor een gepaste bedanking in de stijl van BEMoved.

 

Choisissez votre contrepartie

Pour 5 €

  • Contributeurs : 2

Pour 10 €

Kopie - 10 and more

BEMoved dankt u om met €10 een groot deel van onze affiches en flyers te sponsoren! In ruil daarvoor wordt uw naam (of van uw bedrijf) vermeld in het programmaboekje.
  • Livraison Février 2020

Pour 15 €

  • Contributeurs : 6

Pour 25 €

Vermelding (bedrijfs)naam + logo / advertentie in het BEMoved programmaboekje

Voor €25 sponsort u onze prachtige foto's, gemaakt door Anouck Volckaert (https://anouckvolckaert.wixsite.com/avphotography). Als bedanking plaatsen wij een advertentie van uw bedrijf in ons BEMoved programmaboekje!
  • Contributeurs : 5

Pour 50 €

  • Contributeurs : 4

Pour 125 €

Opname van uw lied / aria naar keuze!

BEdankt! Voor €125 kunnen we een groot deel van de huur van de piano bekostigen! In ruil daarvoor plaatsen we graag een grote advertentie van uw bedrijf in ons BEMoved programmaboekje. Daarbij ontvangt u van ons een gepersonaliseerde video-opname van uw favoriete lied of aria gebracht door BEMoved.
  • Contributeur : 1
  • Livraison Mai 2020

Pour 250 €

  • Contributeurs : 3

Faire un don

Je donne ce que je veux