Start grafische studentenonderneming

Help ons om van ons bedrijf een groter bedrijf te maken. Ons bedrijf heeft diensten voor iedereen.

Visuel du projet Start grafische studentenonderneming
Réussi
11
Contributeurs
16/10/2019
Date de fin
525 €
Sur 500 €
105 %

Start grafische studentenonderneming

Hallo! Mijn naam is Robbe, ik ben de oprichter van Gravaro. Samen met mijn vriendin, Ashley, bezorgen wij onze klanten een uitstekende service. Een eigen onderneming opstarten is altijd al een droom geweest en daarom ben ik hier al vroeg mee begonnen. Ik wist niet dat er een mogelijkheid bestond om een bedrijf op te richten terwijl je nog een student bent. Toen ik hier achter kwam besloot ik er meteen in te vliegen. Met veel opzoek werk en de hulp van vele mensen wist ik exact wat ik moest doen om mijn droom te verwezenlijken.

Nu het is opgestart hebben we alleen nog financiële steun nodig om er voor te zorgen dat we voor ieders wat wils hebben zonder in geldnood te komen. Ons doel is om kleding met leuke prints en serieuze designs te ontwerpen en in de toekomst ook een magazine uit te brengen in verband met fotografie en grafisch design. Mits we extra materiaal ter beschikking hebben, kunt u ons later voor uw feesten boeken als eventfotograaf.

À quoi servira la collecte

Wat doen we met de overschot?

Indien we meer dan 500 euro ophalen kunnen we meer materiaal aankopen en meer kleding designs ontwerpen. U mag gerust zijn, uw geld wordt goed geïnvesteerd.

Choisissez votre contrepartie

Contrepartie star

Pour 20 €

Gratis t-shirt

Bedankt voor uw bijdragen! U krijgt van ons één t-shirt cadeau omdat we zeer blij zijn met uw steun.
  • Contributeurs : 5

Pour 5 €

Gepersonaliseerd kaartje naar keuze.

Bedankt voor uw bijdragen! Als u voor een speciale gelegenheid bv een verjaardag, geboorte, ... een gepersonaliseerd kaartje wilt afgeven, dan kan u dit gratis bij ons laten ontwerpen.
  • Contributeur : 1

Pour 10 €

50% korting op één t-shirt

Bedankt voor uw bijdragen! U ontvangt in uw mailbox een gepersonaliseerde code die u kan inruilen voor 50% korting op één t-shirt naar keuze.
  • Contributeur : 1

Pour 30 €

één werkuur gratis

Bedankt voor uw bijdragen! U ontvangt één werkuur gratis wanneer u één van onze diensten aanvraagt.
  • Contributeur : 1

Pour 50 €

50% korting op t-shirt met eigen design

Bedankt voor uw bijdragen! U krijgt 50% korting op een t-shirt met een eigen idee. Het desgin dat u in gedachten heeft kunnen wij op een t-shirt zetten.

Faire un don

Je donne ce que je veux