Griezelkoorts Première

Bezorg de deelnemende kinderen van inclusief filmkamp Griezelkoorts een onvergetelijke filmpremière waar ze zich een echte VIP wanen.

Visuel du projet Griezelkoorts Première
Réussi
11
Contributeurs
23/12/2018
Date de fin
500 €
Sur 500 €
100 %
Soutenu par
VIVES Eventmanagement soutient le projet Griezelkoorts Première

Griezelkoorts Première

In 2017 organiseerde VZW Kuru de eerste editie van Griezelkoorts, een inclusief mediakamp waar kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar zich een week lang konden onderdompelen in de wereld van horrorfilms. In de krokusvakantie van 2019 (4 t.e.m. 8 maart) keert Griezelkoorts terug, opnieuw met de steun van het Streekfonds West-Vlaanderen, de studenten Eventmanagement van Hogeschool Vives en hopelijk ook van u!

Tijdens het kamp worden de kinderen aan de hand van workshops, gegeven door professionals, opgeleid tot regisseur, acteur/actrice, lichtman, geluidsman en zoveel meer. Ze regisseren, monteren en acteren vervolgens in hun eigen kortfilm. 

Om het filmkamp tot een schitterend einde te brengen, organiseren we graag een filmpremière in de Kortrijkse Budascoop. Met uw steun willen we van deze première namelijk een echte belevenis maken voor de kinderen: een echte bioscoopzaal, een rode loper met paparazzi, make-up en styling... Ze wanen zich even echte VIP's. Namens de kinderen zeggen wij nu al: heel erg bedankt!

 

Over ons

Wij zijn Bert Fieux, Sarah Vermeirsche, Najomie Maene, Nouria Blancke, Lotte Rosseel, Céline Dewit en Lotte Leroy, laatstejaarsstudenten Eventmanagement aan de VIVES Hogeschool te Kortrijk. Voor zowel de opleidingsonderdelen Fundraising als de Bachelorproef krijgen wij dit academiejaar de kans om mee onze schouders onder het project ‘Griezelkoorts’ te zetten. 

We kozen er zelf voor om aan dit project mee te werken omdat het ons een unieke ervaring lijkt voor zowel de deelnemende kinderen, als voor onszelf. Ook de inclusiviteit die 'Griezelkoorts' naar voor schuift, vinden we een belangrijk en courant thema waar we met veel plezier achter staan. 

À quoi servira la collecte

We hebben minstens 500 euro nodig, maar hopen om het duivelse bedrag van 666 euro te behalen. Dit budget is berekend op basis van onderstaande kosten:

Als we het beoogde doel van 666 euro overschrijden, investeren we dit deel in het kamp zelf. Zo kunnen we extra make-up voorzien om volledig in rol te komen, speciale effecten toevoegen, een vieruurtje om de middag door te komen... 

Choisissez votre contrepartie

Faire un don

Je donne ce que je veux