Help onze G-voetballers aan nieuwe voetbaldoelen

Steun onze bijzondere voetballende jongens en meisjes, want ondanks hun handicap of berperking zijn het buitengewoon goede voetballers!

Visuel du projet Help onze G-voetballers aan nieuwe voetbaldoelen
Réussi
12
Contributeurs
01/03/2019
Date de fin
751 €
Sur 750 €
100 %
Soutenu par
ING soutient le projet Help onze G-voetballers aan nieuwe voetbaldoelen

Help onze G-voetballers aan nieuwe voetbaldoelen

Wie zijn wij?

G-Sport Vorselaar VZW is een jonge vereniging die kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap of beperking wil laten sporten.


Oprichters:

Hilde Bluys - Voorzitter

Eric Guns - Secretaris & Penningmeester

 

Alida Mangelschots - Lid van de Raad van Bestuur


Wat bieden wij aan?

 • G-Multimove
 • G-Voetbal
 • G-Omnisport
 • Advies en begeleiding betreffende G-Sport
 • Sportdagen en -kampen voor kinderen en jongeren met een beperking of handicap.

Waarvoor vragen wij uw steun?

Voor onze G-voetbalwerking willen wij een voetbaldoel met aangepaste afmetingen voor G-Voetbal aankopen. Nu trainen wij met een doel voor volwassenen dat niet aangepast is aan onze doelgroep.


Ons G-Voetbaltrainersteam

Sven Guns - Hoofdtrainer & G-Sport Coördinator

Bart Collaert - Trainer KIDS U13

Tommy Van Camp - Trainer TUSSENPLOEG U16


Onze G-Voetballers

 

 


Historiek

5 jaar geleden zijn we met 3 voetballertjes met een beperking en/of een handicap gestart met een G-Voetbalwerking binnen een reeds bestaande voetbalclub. We groeiden stilaan uit de een volledige ploeg van 7 spelers.

Omdat onze spelers ook graag andere sporten dan alleen voetbal wilden beoefenen zijn wij in 2018 een zelfstandige G-Omnisport club geworden. Dankzij het oprichten van de zelfstandige club, is ons ledenaantal van de G-Voetbalwerking verdrievoudigd tot onze huidige 22 voetballers, waardoor wij nu 2 U13 en 1 U16 team binnen onze club hebben. Momenteel mogen we ook 14 Omnisporters en 6 Multimoevers op onze activiteiten verwelkomen. 

Langzaam aan zijn wij ook eigen materiaal aan het aankopen, maar eigen voetbaldoelen in het juiste formaat voor G-voetbal ontbreken nog en staan hoog op ons verlanglijstje. Dankzij uw steun kunnen wij wellicht ons eerste voetbaldoel aankopen. Steun onze buitengewone doelgroep, want het zijn buitgenwoon goede voetballers die de beste infrastructuur en trainingsmaterialen verdienen.

À quoi servira la collecte

ONZE DROOM

Met deze actie hopen wij ons allereerste aangepaste voetbaldoel aan te kunnen kopen zodat we ook op training onze keepers kunnen laten oefenen met een voetbaldoel van het juiste formaat voor het G-voetbal. Momenteel trainen wij met doelen van een ander formaat dan de aangepaste voetbaldoelen voor het G-Voetbal.

Het vooropgestelde bedrag omvat een aangepast voetbaldoel, net en verankerringsset en bedraagt in totaal € 750,00 (BTW inbegrepen). Dankzij de inzet van één van onze vrijwilligers, die het voetbaldoel zal ophalen bij de fabrikant, kunnen wij de de leveringskosten van € 75,00 (BTW inbegrepen) uitsparen.


FINANCIEEL PLAATJE NADER BEKEKEN

 • Voetbaldoel volgens afmetingen G-Voetbal: € 580,00
 • Net voor voetbaldoel volgens afmetingen G-Voetbal: € 80,00
 • Verankeringsset (verankeringsbalk): € 90,00

TOTAAL: € 750,00


TIMING

Zodra wij de giften ontvangen hebben op onze rekening zullen wij zo snel mogelijk de nodige aankopen doen.

Op termijn zullen wij 6 aangepaste voetbaldoelen nodig hebben aangezien we naast onze U13 en onze U16 ploeg ook nog een volwassenenploeg willen opstarten en er per team 2 aangepaste voetbaldoelen nodig hebben om volwaardig te kunnen trainen. Maar dit is nog toekomstmuziek en zal voor een latere crowdfundingsactie zijn.


ONZE DROOM IN BEELD

EEN NIEUW AANGEPAST VOETBALDOEL

VERANKERSINGSSET OM HET DOEL VEILIG TE VERANKEREN


WAT ALS WIJ ONS STREEFDOEL OVERTREFFEN?

Alle gelden die we met deze actie inzamelen zullen integraal gebruikt worden voor onze G-Voetbalwerking, G-Omnisportwerking en ons G-Multimove aanbod. Indien we meer geld inzamelen, dan besteden we dit geld aan klein trainingsmateriaal. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dit klein trainingsmateriaal.

Een aantal van deze kleine trainingsmaterialen zullen ook gebruikt worden voor onze G-Omnisportwerking en ons G-Mulitmove aanbod. Zo steunt u ook onze andere sporters.

Mochten wij het dubbele van ons streefdoel kunnen inzamelen, dan zullen wij 2 aangepaste voetballendoelen aankopen.

Na de actie zullen de facturen van de aangekochte materialen zichtbaar op onze website en facebookpagina gepubliceerd worden zodat u dit altijd achteraf kan controleren.

 

Alle ingezamelde gelden zullen op een rekening gestort worden op naam van G-Sport Vorselaar VZW en zullen enkel gebruikt worden voor de sportieve werking van de VZW.

 

Choisissez votre contrepartie

Contrepartie star

Pour 40 €

TOP DEAL

Voor zelfstandigen - handelaars - ondernemingen: Vermelding van uw logo en adresgegevens op de binnenzijde van de voorpagina of op de binnenzijde van de achtpagina of op de achterpagina van ons programmaboekje van het paastornooi van zaterdag 20 april 2019. U ontvangt een programmaboekje per post. Plus fiscaal attest. Voor particulieren: Vermelding van uw naam in ons programmaboekje van het paastornooi van zaterdag 20 april 2019. U ontvangt een programmaboekje per post. Plus fiscaal attest.
 • Contributeur : 1
 • Livraison Avril 2019

Pour 5 €

Dank U wel !

Bij een gift van € 5,00 vermelden wij uw (bedrijfs)naam op onze facebookpagina als gulle schenker aan ons goed doel. Alvast bedankt voor uw donatie.
 • Contributeur : 1
 • Livraison Mars 2019

Pour 10 €

Dank U Wel (Bis)!

Bij een gift van € 10,00 vermelden wij uw (bedrijfs)naam op onze facebookpagina en op onze website als gulle schenker aan ons goed doel. Alvast bedankt voor uw donatie!
 • Contributeur : 1
 • Livraison Mars 2019

Pour 15 €

Dank U Wel (Triple)

Bij een gift van € 15,00 vermelden wij uw (bedrijfs)naam op onze facebookpagina en op onze website en in ons ledenblad als gulle schenker aan ons goed doel. Alvast bedankt voor uw donatie!
 • Livraison Mars 2019

Pour 20 €

Dank U Wel (Quatro)!

Bij een gift van € 20,00 vermelden wij uw (bedrijfs)naam op onze facebookpagina, op onze website, in ons ledenblad en in onze nieuwsbrief als gulle schenker aan ons goed doel. Alvast bedankt voor uw donatie.
 • Contributeurs : 2
 • Livraison Mars 2019

Pour 25 €

Mystery bag

Een zakje met enkele leuke en sportieve gadgets. Alvast bedankt voor uw donatie! (Foto's ter illustratie en niet bindend!)
 • Livraison Mars 2019

Pour 30 €

Sponsordeal 1 voor Zelfstandigen - Handelaars - Ondernemingen

Vermelding van uw logo en adresgegevens in ons programmaboekje van het paastornooi van zaterdag 20 april 2019. U ontvangt een programmaboekje per post.
 • Livraison Avril 2019

Pour 35 €

Sponsordeal 2 voor Zelfstandigen - Handelaars - Ondernemingen

Vermelding van uw logo en adresgegevens op de voorpagina ons programmaboekje van het paastornooi van zaterdag 20 april 2019. U ontvangt een programmaboekje per post.
 • Livraison Avril 2019

Pour 50 €

Mystery bag + voetbal

Naast onze goodiebag ontvangt u ook nog een voetbal. Plus fiscaal attest. Alvast bedankt voor uw donatie! (Foto's ter illustratie en niet bindend!)
 • Contributeurs : 3
 • Livraison Mars 2019

Pour 60 €

Sponsordeal 3 voor Zelfstandigen - Handelaars - Ondernemingen

Vermelding van uw logo en adresgegevens in ons programmaboekje van het paastornooi van zaterdag 20 april 2019. U ontvangt een programmaboekje per post. Uw logo en adresgegevens op 1/3 van een spandoek (afmeting klein nadarhek). Op de andere 2/3 komen of wel nog maximaal twee andere sponsoren te staan of het logo van onze club. Fiscaal attest Alvast bedankt voor uw donatie! (Foto's ter illustratie en niet bindend!)
 • Livraison Avril 2019

Pour 75 €

Mystery bag + voetbal + paar Nike sportsokken

Naast de goodiebag met leuke en sportieve gadgets en een voetbal ontvangt u ook nog eens een paar sportsokken van Nike. Plus fiscaal attest. Alvast bedankt voor uw donatie! (Foto's ter illustratie en niet bindend!)
 • Livraison Mars 2019

Pour 100 €

Mystery bag + voetbal + paar Nike sportsokken + paar keepershandschoenen

Naast de goodiebag met leuke en sportieve gadgets en een voetbal ontvangt u ook nog eens een paar sportsokken van Nike en een paar keepershandschoenen. Plus fiscaal attest. Alvast bedankt voor uw donatie! (Foto's ter illustratie en niet bindend!)
 • Livraison Mars 2019

Pour 120 €

SUPER SPONSORDEAL

Enkel voor zelfstandigen - handelaars - ondernemingen: Sponsordeal op maat, de club neemt hiervoor contact op met u. Fiscaal attest mogelijk. Alvast bedankt voor uw donatie!
 • Contributeur : 1

Faire un don

Je donne ce que je veux