Noorse Girls Soccer Academy

Steun de oprichting van de Noorse Girls Soccer Academy ! Door uw bijdrage vormt Noorse misschien de volgende Red Flame uit Antwerpen!

Visuel du projet Noorse Girls Soccer Academy
Réussi
30
Contributeurs
02/03/2019
Date de fin
1 235 €
Sur 1 000 €
124 %
Soutenu par
ING soutient le projet Noorse Girls Soccer Academy

Noorse Girls Soccer Academy

Koninklijke Noorse S.V. uit Kapellen, opgericht in 1914 is één van de grootste clubs in het Antwerpse recreatieve voetbal met 650 actieve leden.

In de schoot van deze vereniging ontstond eind jaren '90 een vrouwenteam.

In 2008 startte Noorse met een eerste meisjesteam, dit kwam het niveau van alle speelsters ten goede en garandeerde het voortbestaan van het vrouwenteam.

11 jaar later omvat de meisjes jeugdwerking vier ploegen met meer dan 65 ingeschreven meisjes, de damesafdeling van Noorse met een 60 tal speelsters treden zowel in recreatieve als competitieve competities (eerste provinciale) aan.

We willen met de Noorse Girls Soccer Academy onze jonge meisjes nog beter ondersteunen in het ontwikkelen van voetbalskills.  De academy willen we openstellen voor alle voetballende meisjes, ongeacht ze aangesloten zijn bij Noorse, om ieder naar eigen niveau vorderingen te maken in het voetbalspel.

Door het aantrekken van gediplomeerde trainers zal in de komende jaren het technische niveau van de Noorse meisjes positief evolueren, en kunnen ook de vrijwillige trainers hun niveau opschalen om zo het niveau van meisjes en dames nog te verbeteren. 

À quoi servira la collecte

Uw steun zal integraal geïnvesteerd worden in de nieuwe Girls Soccer Academy, welke een afdeling is van K. Noorse Sport Vereniging VZW, afdeling meisjes- en damesvoetbal.  De verzamelde gelden worden compleet en enkel voor de oprichting en uitbouw van deze Girls Soccer Academy worden aangewend.

Specifieke trainingsmaterialen zoals opvouwbare doelen en hulpmiddelen voor coördinatie- en techniektraining dienen aangeschaft.

                                                       

Daarnaast zullen ook twee gediplomeerde trainers extra aangetrokken worden die geassisteerd worden door vijf vrijwillige hulptrainers.

Dit alles behoeft natuurlijk ook de nodige publiciteit en promotie.

 

We begroten ons startbudget op minimaal 2000 euro, met deze campagne hopen we al de helft van het startkapitaal van de Noorse Girls Soccer Academy te bekostigen. 

Mochten we, en we hopen dit natuurlijk, ons doel bereiken dan zal een deel van het overschreden bedrag aangewend worden om een fonds te financieren binnen onze vereniging om kinderen die het iets moeilijker hebben mee te ondersteunen door tussenkomst in lidgelden of het voorzien van kledij of schoeisel voor de voetbalsport.

Alvast een dikke dankjewel van al onze meisjes, dames en trainers !!! 

Choisissez votre contrepartie

Contrepartie star

Pour 50 €

Kom naar onze wedstrijd kijken en les je dorst en stil je honger !

Naast ons uitstekend voetbaltalent dat we je tonen verwennen we je met één consumptiebon en een lekkere pannenkoek.
  • Contributeurs : 5
  • Livraison Septembre 2019

Pour 5 €

Kom naar onze wedstrijd kijken !

Natuurlijk kunnen we niet veel geven, maar als dank zullen wij ons uiterste best doen om voor jou een doelpunt te scoren... Maar dan moet je wel hard supporteren voor ons ;)
  • Contributeurs : 10
  • Livraison Septembre 2019

Pour 25 €

Kom naar onze wedstrijd kijken en les je dorst !

Van al dat geroep en supporteren krijg je dorst, geen nood, je ontvangt van ons één consumptiebon !
  • Contributeurs : 6
  • Livraison Septembre 2019

Pour 100 €

Jij wordt stichtend supporter van onze Girls Soccer Academy !

Als stichtend supporter van onze Noorse Girls Soccer Academy zijn we je eeuwig dankbaar, we vermelden dit graag op onze website en maken dit ook kenbaar aan ieder die het wil weten. Daarbovenop ontvangen we je graag op onze openingsreceptie waar we jou of je bedrijf in de spotlight zetten.
  • Contributeurs : 6
  • Livraison Septembre 2019

Faire un don

Je donne ce que je veux