Searching for TomTom

Steun meester Tom in het tragische lot waarbij zijn auto is gestolen!

Visuel du projet Searching for TomTom
Réussi
56
Contributeurs
25/05/2017
Date de fin
5 885 €
Sur 5 000 €
117 %
Soutenu par
CINEMA GALERIES soutient le projet Searching for TomTom

Searching for TomTom

Tom_met_espace-1492968925

Tom met zijn Renault Espace toen die nog niet gestolen was...

 

Tom van Herzele, docent Documentaire aan het Filmschool RITCS, is als een rots in de branding voor al zijn studenten. Of het nou om steun op persoonlijk of filmtechnisch vlak, of je leeft op vleugels of even wat somberder bent: Tom staat altijd en onvoorwaardelijk voor zijn studenten klaar!

 

Toen student Brian op 4 november jl in grote paniek was omdat een auto voor een filmopname werd afgezegd, was Tom ook weer hier de grote held en leende aan Brian zijn auto. Na een lange draaidag is Brian voor zijn deur om 06:00 in de ochtend overvallen door een 5-tal jongens, waarbij Tom's auto is gestolen. Spijtig genoeg kunnen verzekeringen, politie en justitie niets betekenen in dit tragische lot.

 

Briantom2-1492774781

Een radeloze Tom en Brian. (foto: Heleen Declercq)

 

Luc Haekens reisde af naar het plaats delict in Sint-Gillis om de feiten te onderzoeken!

 

Like de Facebook-pagina van onze actie om over het lot van Tom up-to-date te blijven!

 

Benieuwd naar wat er (ex)RITCS'ers maken? Bekijk hier een aantal 7-minuten documentaires die (ex)studenten én docenten maakten voor Canvas!

 

Guhunga van Sam Geyskens

Girls and Honey van Pieter-Jan de Pue

Terminus van Annabel Verbeke

Kids van het Kids van Stijn Coninx

Pas l’un sans l’autre van Dorus Masure

 

 

 

Affiche_benefiet_2-1492515301

 

Afgelopen 3 mei organiseerden we een spectaculaire benefietavond in het RITCS Café! Voor foto's van de avond, zie tabblad 'nieuws'!

 

PROGRAMMA ▼

 

De avond zal spectaculair beginnen met een concert van Delta Crash. Deze jonge band won afgelopen jaar de publieksprijs op Humo's Rock Rally in de AB.

Delta Crash - 'Shimmer of Time'

Album 'Blue Ambrace' - Delta Crash

 

Ook de legendarische band Lavvi Ebbel met als frontman docent Luckas Vandertalen zal voor een heerlijke swing zorgen!

Lavvi Ebbel - 'Give me a gun'

Lavvi Ebbel - 'Victoria' (live)

 

Facebook-event!

 

IN SAMENWERKING MET ▼

 

Stuvo EhB

RITCS café

Cinema RITCS

Delta Crash

Lavvi Ebbel

À quoi servira la collecte

Het geld wat met deze actie wordt opgehaald is om Tom te helpen, zodat hij een vervangende auto kan aanschaffen en zijn drie kinderen weer naar school, de sport, de scouts en de muziekclub kan brengen!

 

Op het totaalbedrag dat verzameld wordt via KissKissBankBank, zal 8% geheven worden. (5% voor KissKissBankBank en 3% voor bankkosten).

 

Als return krijgt u exclusieve toegang tot prachtige en eigenzinnige werken van de studenten documentaire, die nooit zonder Tom tot stand hadden kunnen komen!

Choisissez votre contrepartie

Pour 10 €

We danken u graag voor u steun aan Tom! Als dank krijgt u een dankwoord toegestuurd en een exclusieve, geheime link naar de film waarvoor Tom's auto is uitgeleend!
 • Contributeurs : 8
 • Livraison Juin 2017

Pour 25 €

Ontzettend bedankt voor uw bijdrage aan Tom! Als dank krijgt toegang tot een selectie van 3 RITCS-documentaires + de vorige beloning!
 • Contributeurs : 18
 • Livraison Juin 2017

Pour 35 €

Wauw, bedankt voor uw bijdrage aan Tom! Als dank krijgt toegang tot een selectie van 5 RITCS-documentaires + de vorige beloning!
 • Contributeurs : 4
 • Livraison Juin 2017

Pour 50 €

Onze dank is groot voor uw gulle steun! Als dank krijgt een een duo-ticket voor de benefietavond met Delta Crash en Lavvi Ebbel op 3 mei + de vorige beloningen!
 • Contributeurs : 6

Pour 50 €

Onze dank is groot voor uw gulle steun! Als dank krijgt een twee tickets voor een avondje kwaliteitscinema in Brussel + de vorige beloningen!
 • Contributeur : 1

Pour 75 €

Onwijs bedankt voor uw gulle steun! Als dank krijgt u voor na de cinema nog een heerlijke flesje bubbels + de vorige beloningen!
 • Contributeur : 1

Pour 100 €

Een diepe buiging voor uw gulle steun! Als dank kunt u binnen de Brusselse regionen een autowasser verwachten die uw auto als nieuw laat blinken + de vorige beloningen!
 • Contributeurs : 6
 • Livraison Juin 2017

Pour 250 €

Een staande ovatie voor uw gift! Hier willen we u uiteraard flink voor verwennen. Als dank organiseren wij een avond met uitgebreid diner voor u en uw vrienden, gevolgd door screening van RITCS-films mét een heerlijk dessert + vorige beloningen!
 • Contributeurs : 4
 • Livraison Juin 2017

Pour 750 €

Wat een zegen dat u met uw bedrijf Tom aan een auto wilt helpen! Als dank maken we graag een reclame- of presentatiefilmpje voor uw organisatie van 1 minuut!
 • Contributeur : 1
 • Livraison Juin 2017

Faire un don

Je donne ce que je veux