The Further We Ventured (Album Release)

Koop nu alvast je album, en help ons om een videoclip te realiseren!

Visuel du projet The Further We Ventured (Album Release)
Réussi
32
Contributeurs
27/01/2020
Date de fin
1 755 €
Sur 1 750 €
100 %

The Further We Ventured (Album Release)

Midden 2017 bracht ik met ‘Revisions #1’ een eerste plaat uit. Het werd het begin van een trip die ons langs diverse festivals (Boomtown, Leffingeleuren, …) en zalen (De Bijloke, Handelsbeurs, TRIX, …) bracht. Met Jonathan Bonny en Jolien Deley vond ik twee medemuzikanten die mijn muziek naar een hoger niveau tilden. Samen bouwden we aan een liveset die de muziek liet openbloeien. 

Onze volgende stap is dit nieuwe album: ’The Further We Ventured’. Deze tweede plaat klinkt een stuk intuïtiever en organischer: waar het debuut ‘Revisions #1’ een plaat was vanuit het bedachtzame, is ‘The Further We Ventured’ een plaat vanuit het hart.  Met ‘Atlas’ (de clip vind je hierboven) brachten we in september al een eerste voorproefje van wat je kan verwachten. 

Naast de CD-versie zal er van dit album ook een vinyl versie gereleased wordt door Icarus Records / Vynilla Vinyl. Dit alles komt uit op 13 februari 2020. U kan nu echter al uw exemplaar bestellen via deze crowdfunding. Op deze manier hebben we de ruimte en mogelijkheden om de promotie van dit album verder uit te werken. Een videoclip, een externe promocampagne, een release-concert: al deze zaken zorgen ervoor dat nog meer mensen de muziek kunnen leren kennen. 

De rode draad doorheen ‘The Further We Ventured’ is een fascinatie voor de ‘suburbs’, meer bepaald de tegenstelling tussen de vaak gelijkende voorgevels en de diversiteit aan verhalen die zich achter die gevels afspelen. Dat uit zich ook in het contrast tussen het akoestische van de plaat, het veilige van de buurt waarin je opgroeit, en de sluimerende electronica dat de opholgeslagen fantasie van een kind typeert.

À quoi servira la collecte

Een album maken is een hele onderneming, maar datzelfde album de wereld insturen vraagt evenveel planning! Alle kosten rond opname, mixing en mastering van het album zijn reeds gedekt. De opbrengst uit deze voorverkoop willen wij graag gebruiken om opnieuw te investeren in ondermeer:

 • Een videoclip 
 • Het persen van de CD’s en vinyls
 • Een promotiecampagne door een extern bureau
 • De digitale release via Spotify, Apple Music, ...

Elke euro die wij uit deze voorverkoop ontvangen, kan ervoor zorgen dat steeds meer mensen de muziek leren kennen. Om het geld uit deze campagne te ontvangen moet minstens de minimumdoelstelling bereikt worden (€ 1750), maar alles wat hier bovenop komt, zullen wij ook investeren in betere manieren om de muziek de wereld in te sturen.

Choisissez votre contrepartie

Contrepartie star

Pour 15 €

CD

Ontvang de CD-versie van het album 'The Further We Ventured'
 • Contributeurs : 13
 • Disponibilité : 86/100

Pour 5 €

Gesigneerde persfoto

Dankuwel! U ontvangt een gesigneerde persfoto.

Pour 10 €

Digitale download

Digitale download van 'The Further We Ventured' Digitaal vinyl artwork
 • Contributeurs : 3

Pour 20 €

Vinyl

Ontvang de Vinyl-versie van 'The Further We Ventured', inclusief insert met partituren.
 • Contributeurs : 9
 • Disponibilité : 91/100

Pour 30 €

Beide CD's

één van de vijf laatste exemplaren van 'Revisions #1' Een CD van 'The Further We Ventured'
 • Contributeurs : 3
 • Disponibilité : 1/5

Pour 50 €

Album + tickets release concert

De CD-versie of vinyl-versie van 'The Further We Ventured' Twee tickets voor het release concert in Gent op 13 februari 2020
 • Contributeurs : 2
 • Disponibilité : 17/20

Pour 75 €

Album + tickets release concert + partituur

De CD-versie of vinyl-versie van 'The Further We Ventured' Twee tickets voor het release concert op 13 februari 2020 in Gent, of voor een andere toekomstige show naar keuze Een exclusieve pianopartituur van 'The Stairs', de derde track van het nieuwe album.
 • Contributeur : 1
 • Disponibilité : 19/20

Pour 100 €

Cadeaupakket

Zowel de CD-versie als de vinyl-versie van 'The Further We Ventured' (of twee maal de CD-versie), om cadeau te doen! Twee tickets voor het release concert op 13 februari 2020 in Gent of een toekomstig concert naar keuze. Een exclusieve pianopartituur van 'The Stairs', de derde track van het nieuwe album.
 • Contributeur : 1
 • Disponibilité : 14/15

Faire un don

Je donne ce que je veux