Staircase

Steun staircase, Steun cultuur, Steun de underdog.

Visuel du projet Staircase
Échoué
6
Contributeurs
02/03/2018
Date de fin
285 €
Sur 1 000 €
28 %

Staircase

Staircase is een platform of zou een platform voor mensen moeten worden die artistiek bezig zijn, denk aan muziek, beeldende kunsten, enz.. MAAR  wat vooral erg belangrijk is is dat dit platform kansen geeft aan mensen die niet verbonden zijn met een curator of galerij of voor mensen die geen diploma hebben. We zien telkens opnieuw dat de kunstwereld klein blijft en je daar enkel in geraakt als je de juiste mensen kent. 

 

Via staircase krijg je dus de mogelijkheid om te netwerken, kunst te kijken en je eigen werk te exposeren. Daarom heb ik zorgvuldig enkele kunstenaars uitgekozen die hun werk zullen laten zien. 

 

De reden dat ik dus voor STAIRCASE heb gekozen is omdat zoals bij een trap elke trede belangrijk is wil je op het bovenste niveau geraken. Dit idee kwam na een reis naar New York waar enkele van mijn vrienden op een zondag samen kwamen om te filosoferen voor de deur, jawel, zittend op een trap. 

Voor de eerste editie, de editie die het hele concept moet introduceren, heb ik dus een relatief klein bedrag nodig om alles op poten te zetten, de eerste 5 kunstenaars te vergoeden en uiteraard een locatie te betalen. 

 

 

À quoi servira la collecte

*De zaal die ik huur voor drie dagen: 300 euro

*De vergoeding van de 5 kunstenaars: 350 euro (Alles wat extra binnenkomt is ter ondersteuning van de kunstenaars)

*Drank voor de openingsavond: 150 euro

*Promotie voor het evenement (zowel online als door flyers en posters): 200 euro

 

Omdat ik als onafhankelijk curator zal werken, wordt het bedrag op mijn rekening gestort. Ik ben dus verantwoordelijk voor het geld dat bij iedereen moet terecht komen en dat alles in juiste banen wordt geleid. Ik reken mezelf er dus niet bij om betaald te worden omdat dit een platform moet zijn VOOR kunstenaars.

 

Als het bedrag van 1000 euro zou overschreden worden dan zal ik daar gretig gebruik van maken om meteen een tweede editie op poten te zetten om ervoor te zorgen dat we met nog meer mensen kunnen samen werken, Ook zullen extras meteen naar de kunstenaars gaan!

 

Aangezien exposities één van de belangrijkste platformen is om kunstenaars te ondersteunen, wil ik de persoon zijn die deze ondersteuning kan bieden voor minder bekende maar gepassioneerde kunstenaars. 

Choisissez votre contrepartie

5 €

Eeuwige dankbaarheid voor jullie steun!
 • 1 contributeur

10 €

Eeuwige dankbaarheid en een vermelding.

  25 €

  Eeuwige dankbaarheid, een vermelding en toegang tot de expositie
  • 2 contributeurs

  50 €

  Eeuwige dankbaarheid, een vermelding, toegang tot de expositie en gratis rondleiding.
  • 1 contributeur

  75 €

  Eeuwige dankbaarheid, een vermelding, toegang tot de expositie en gratis rondleiding en een handgeschilderde STAIRCASE PRINT van Robin Goethals.
  • 1 contributeur
  • Disponibilité : 49/50

  100 €

  Eeuwige dankbaarheid, een vermelding, toegang tot de expositie en gratis rondleiding en een handgeschilderde STAIRCASE PRINT van Robin Goethals. (de afmetingen van de handgeschilderde print zullen groter zijn.) En een extra verrassingstekening van 1 van de kunstenaars
  • 1 contributeur
  • Disponibilité : 49/50

  150 €

  Eeuwige dankbaarheid, een vermelding, toegang tot de expositie en gratis rondleiding en een handgeschilderde STAIRCASE PRINT van Robin Goethals. (de afmetingen van de handgeschilderde print zullen groter zijn.) En een extra verrassingstekening van 1 van de kunstenaars
  • Disponibilité : 20/20

  Faire un don

  Je donne ce que je veux