EATAFRO.BE

Afrikaans eten is nog nooit zo makkelijk geweest !

Project visual EATAFRO.BE
Successful
32
Contributions
04/06/2022
End date
€2,500
Out of €2,500
100 %

EATAFRO.BE

Eatafro.be is het 1ste platform voor verwijzingen naar Afro restaurants en traiteurs in België! Opgericht in oktober 2020 met als doel een boost te geven aan Afro-Caribische restaurants en traiteurs, waren we tot dan toe enkel aanwezig op Instagram en Facebook. Sindsdien is er een echte gemeenschap ontstaan op Instagram. Een gemeenschap die, toen wij weg waren, niet aarzelde ons te schrijven om te vragen wanneer de online directory zou worden gelanceerd en of hij überhaupt ooit zou worden gelanceerd ! Deze dag van glorie zal misschien spoedig aanbreken met uw hulp ! Inderdaad, dankzij uw steun zal deze referencing website sneller dan verwacht het daglicht zien. Daarom vragen wij u vandaag ons de nodige middelen ter beschikking te stellen om de website te maken en het project te promoten. We rekenen op jullie! <3

Allocation of funds

De 2.500€ zullen worden gebruikt om : - Deelnemen in de reiskosten om restaurants en traiteurs te ontmoeten in de vier hoeken van het land. - Bijdragen in de ontwikkelingskosten van de website. - Om de Google Ads en Facebook Ads campagnes te financieren. - Bijdragen in de kosten voor de ontwikkeling van de campagnes (fotoshoots, video's, enz.). - Betaal de reiskosten van de figuranten voor de campagnes. - Om wedstrijden te financieren. - Helpen bij het betalen van makers van inhoud voor mogelijke partnerschappen. - De beperkte proeverij organiseren voor de meest gulle gevers. (Houd er rekening mee dat KissKissBank een commissie van 8% neemt) Bij Eatafro leggen we de nadruk op transparantie, en daarom zullen we niet aarzelen om onze gemeenschap op de hoogte te houden van de voortgang van het project en vooral van hoe het geld wordt besteed.

Rewards

MILLE MERCIS !! <3

€5

  • 4 contributions
Tous nos remerciements les plus sincères ! Vous faites vraiment partie de la Eatafro family ! <3 Dédicace sur nos réseaux sociaux.

On est vraiment ensemble !

€10

  • 5 contributions
Nos remerciements sur les réseaux sociaux. Nos remerciements sur notre site web dans la section "contributeurs"

Faites de belles découvertes culinaires !

€20

  • 4 contributions
Nos remerciements sur nos réseaux sociaux Votre nom dans la section "contributeurs" de notre site web -10% de réduction dans 2 restaurants afros partenaires de notre liste (vous sera communiquée à la fin de la cagnotte)

Faites plaisir à vos papilles !

€30

  • 2 contributions
Nos remerciements sur nos réseaux sociaux Votre nom dans la section "contributeurs" de notre site web -15% de réduction dans 4 restaurants afros partenaires OU traiteurs de notre liste (vous sera communiquée à la fin de la cagnotte)

Venez vous régaler avec nous !

€50

  • 7 contributions
Nos remerciements sur nos réseaux sociaux Votre nom dans la section "contributeurs" de notre site web -15% de réduction dans 4 restaurants afros partenaires OU traiteurs de notre liste (vous sera communiquée à la fin de la cagnotte) Une invitation pour 1 personne à notre événement de dégustation en petit comité (date à venir)

Plus on est de goûteurs, plus on déguste !

€100

  • 4 contributions
Nos remerciements sur nos réseaux sociaux Votre nom dans la section "contributeurs" de notre site web -15% de réduction dans 4 restaurants afros partenaires OU traiteurs de notre liste (vous sera communiquée à la fin de la cagnotte) Une invitation pour 2 personnes à notre événement de dégustation en petit comité (date à venir) Une surprise gustative afro (remise en mains propres le jour de l'événement)

Make a donation

Give what I want