Fair Trade Caravan

Steun het project op KissKissBankBank!

Project visual Fair Trade Caravan
Failed
0
Contributions
01/09/2019
End date
€740
Out of €6,000
12 %

Fair Trade Caravan

<p>In dit onderdeel moet je bewijzen dat het financi&euml;le plaatje van je project goed doordacht is. Het is noodzakelijk om transparant te zijn over hoe u de ingezamelde gelden zult gebruiken. Nogmaals, illustreer uw behoeften met diagrammen en leg uw financieringsniveaus uit als u die hebt. De geloofwaardigheid die uit uw verklaringen naar voren zal komen, zal grote impact hebben op de slaagkans van je project. Hoe meer je de indruk geeft dat dit project volwassen is en doordacht, hoe mer je bezoekers je zullen vertrouwen en hoe sneller ze geneigd zullen zijn om bij te dragen.</p>

Allocation of funds

<p>Stel jezelf voor en presenteer je project. Je moet de aandacht van je publiek vangen: vertel hen een verhaal! Leg hen uit wie je bent, wat je doet (de aard van je project), en waarom het interessant is voor hen om jouw project te steunen. Wees duidelijk, kleed de pagina aantrekkelijk aan en vertel een positief verhaal. Aarzel niet om uw tekst te illustreren met afbeeldingen, gifs of video&#39;s om de bezoekers van je pagina nog meer te entertainen en je pagina te laten delen.</p>

Choose your reward

Featured reward

Zichtbaar resultaat voor eerlijke handel

€1,000

Estimated delivery: February 2019

Jij gelooft boven alles dat eerlijke handel werkelijk een hefboom kan zijn voor een beter leven voor zowel de boer als de consument. Jouw naam verdient dan ook een zichtbaar plaatsje op de caravan. Een engagement voor het leven. Samen voor zichtbare resultaten! Een gulle schenker verdient uiteraard ook meer bubbels. Jij krijgt van ons ook 3 flessen schuimwijn toegestuurd, een vermelding op onze sociale media met een mooie foto erbij. En uiteraard, voor jou kan er een fiscaal attest klaargemaakt worden!

Wie schrijft die blijft! Merci!

€5

Estimated delivery: February 2019

Dankjewel voor je bijdrage aan ons project. We staan er op dat niemand met lege handen vertrekt. Vandaar krijg je van ons een bedankingskaartje naar je thuisadres opgestuurd. Want, ook jouw bijdrage zorgt dat we een duurzaam project kunnen beginnen. Wie schrijft die blijft!

Respect met koffie en thee

€20

Kom je eens op bezoek naar de Caravan? Dan krijg jij er een heerlijk tasje koffie of thee. Uiteraard is dat niet waarvoor je't doet, maar wel omdat je graag wil meewerken aan een eerlijk handelsverhaal en een planeet die blijft bestaan.

Solidair met een glas wijn of blikje frisdrank

€50

Kom je eens op bezoek naar de Caravan? Dan krijg jij er een heerlijk glasje wijn, of een blikje frisdrank. Uiteraard is dat niet waarvoor je't doet, maar wel omdat je graag wil meewerken aan een eerlijk handelsverhaal en een planeet die blijft bestaan, toch ben je ook wel stiekem naar die Caravan. Je bent solidair. Een fiscaal attest geven kan ook uitgereikt worden.

Duurzaam met een flesje schuimwijn én een vermelding op sociale media

€100

Estimated delivery: February 2019

Je hoeft zelfs je bed niet uit om beloond te worden. Je krijgt een fles schuimwijn toegestuurd. Eens open geknald zal je zien dat ook jouw naam op onze sociale media zal vermeld staan als een van de gulle sponsors, waarvoor dank! Jij gaat voor een duurzame inzet die langer kan renderen! Ben je een vereniging: dan mogen jullie voor 1 x zelfs volledig gratis met de Caravan op pad. Een fiscaal attest geven kan ook uitgereikt worden.

Nog (H)Eerlijker met mééér schuimwijn én vermelding op sociale media

€500

Estimated delivery: February 2019

Jij gelooft er werkelijk in. De toekomst en Fair Trade verdienen een boost. Van ons krijg je dan ook 3 flessen schuimwijn om dat (h)eerlijks te vieren. Jouw naam zal dan ook welverdiend pronken op onze sociale media met een foto erbij! Ben je een vereniging: dan mogen jullie voor 1 x zelfs volledig gratis met de Caravan op pad. Een fiscaal attest geven kan ook uitgereikt worden.

Make a donation

Give what I want