G-Voetbaltornooi Harelbeke

Iedereen kan voetballen!

Project visual G-Voetbaltornooi Harelbeke
Failed
2
Backers
02/21/2019
End date
€65
Out of €1,000
7 %
Supported by
ING supports the project G-Voetbaltornooi Harelbeke

G-Voetbaltornooi Harelbeke

Hallo,

Wij zijn 4 studenten uit Vives Torhout en wij organiseren dit jaar op 14 april een voetbaltornooi voor kinderen met een mentale en fysieke beperking. Deze keuze vloeide voort uit onze intresses voor sport en meerbepaald voor voetbal. Hieronder zal je een foto terugvinden waarbij elk teamlid zichtbaar is. (Bij naam: Shauni, Jarne, Deven & Jari)

Dit tornooi zou er als volgt uitzien... Als eerst is er het tornooi zelf, er worden verschillende matchen gespeeld zodat de spelers voldoende actief bezig zijn. Als volgt voorzien we wat randanimatie zodat iedereen die aanwezig is zich kan vermaken. Er zal een springkasteel staan, dartsvoetbal en enkele bumperballen. Ook voorzien wij die dag drank en eten. Er zal een ruim aanbod zijn qua drank en je zal kunnen kiezen tussen frietjes en/of een hamburger.

Zoals eerder vermeld zijn wij studenten en is het dus financieel onmogelijk om dit allemaal in ons eentje op te starten. De fondsen worden op de rekening van onze organisatie gestort en zullen compleet en alleen voor de verwezenlijking van dit project worden gebruikt. Bent u bereid om ons te helpen?

Alvast bedankt voor je tijd!

(De foto's zijn van de G-spelertjes die bij KRC Harelbeke voetballen. Het voetbal is voor hen niet het enige dat telt, zolang ze zich maar amuseren zijn ze blij! Vandaar dat wij naar hen toe dan ook een gift willen doen op het eind van ons tornooi)

Allocation of funds

Om jullie een idee te geven van onze kosten vind je hieronder een korte beschrijving:

1. Tafels, stoelen en een podium: +/- 100 euro
2. Medailles + bedanking refs: +/- 150 euro
3. Eet- & drankstand: +/- 350 euro
4. Randanimatie: - springkasteel = 95 euro
                          - dartsvoetbal = 135 euro
                          - bumperballen = 170 euro

Indien we meer ophalen dan ons doelbedrag zullen wij met die fondsen extra reclame maken voor ons evenement m.a.w. we zullen facebook betalen om onze pagina te promoten, we zullen posters maken en zouden graag ook een bekend persoon naar ons tornooi laten komen. Liefst zouden we gaan voor iemand waar alle kinderen naar opkijken.

Een laatste punt wat we zeker willen doen, is de G-voetbalploeg van KRC Harelbeke bedanken voor hun openheid. Dankzij hen kunnen we de velden en fasciliteiten gebruiken die daar aanwezig zijn. We zouden hen dan ook willen bedanken a.d.h.v. een cheque.

Choose your reward

Make a donation

Give what I want