Griezelkoorts Première

Bezorg de deelnemende kinderen van inclusief filmkamp Griezelkoorts een onvergetelijke filmpremière waar ze zich een echte VIP wanen.

Project visual Griezelkoorts Première
Successful
11
Backers
12/23/2018
End date
€500
Out of €500
100 %
Supported by
VIVES Eventmanagement supports the project Griezelkoorts Première

Griezelkoorts Première

In 2017 organiseerde VZW Kuru de eerste editie van Griezelkoorts, een inclusief mediakamp waar kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar zich een week lang konden onderdompelen in de wereld van horrorfilms. In de krokusvakantie van 2019 (4 t.e.m. 8 maart) keert Griezelkoorts terug, opnieuw met de steun van het Streekfonds West-Vlaanderen, de studenten Eventmanagement van Hogeschool Vives en hopelijk ook van u!

Tijdens het kamp worden de kinderen aan de hand van workshops, gegeven door professionals, opgeleid tot regisseur, acteur/actrice, lichtman, geluidsman en zoveel meer. Ze regisseren, monteren en acteren vervolgens in hun eigen kortfilm. 

Om het filmkamp tot een schitterend einde te brengen, organiseren we graag een filmpremière in de Kortrijkse Budascoop. Met uw steun willen we van deze première namelijk een echte belevenis maken voor de kinderen: een echte bioscoopzaal, een rode loper met paparazzi, make-up en styling... Ze wanen zich even echte VIP's. Namens de kinderen zeggen wij nu al: heel erg bedankt!

 

Over ons

Wij zijn Bert Fieux, Sarah Vermeirsche, Najomie Maene, Nouria Blancke, Lotte Rosseel, Céline Dewit en Lotte Leroy, laatstejaarsstudenten Eventmanagement aan de VIVES Hogeschool te Kortrijk. Voor zowel de opleidingsonderdelen Fundraising als de Bachelorproef krijgen wij dit academiejaar de kans om mee onze schouders onder het project ‘Griezelkoorts’ te zetten. 

We kozen er zelf voor om aan dit project mee te werken omdat het ons een unieke ervaring lijkt voor zowel de deelnemende kinderen, als voor onszelf. Ook de inclusiviteit die 'Griezelkoorts' naar voor schuift, vinden we een belangrijk en courant thema waar we met veel plezier achter staan. 

Allocation of funds

We hebben minstens 500 euro nodig, maar hopen om het duivelse bedrag van 666 euro te behalen. Dit budget is berekend op basis van onderstaande kosten:

Als we het beoogde doel van 666 euro overschrijden, investeren we dit deel in het kamp zelf. Zo kunnen we extra make-up voorzien om volledig in rol te komen, speciale effecten toevoegen, een vieruurtje om de middag door te komen... 

Choose your reward

Thank You Award

€10

Een persoonlijke bedankingsmail en "star of fame".
 • 1 backer

Applause Award

€25

Een gehandtekende foto van de acteurs + een persoonlijke bedankingsmail en "star of fame".
 • 1 backer

Spotlight Award

€50

Een persoonlijke vermelding in de filmaftiteling + een gehandtekende foto van de acteurs + een persoonlijke bedankingsmail en "star of fame".

  Red Carpet Award

  €75

  Limited edition poster van de film + een persoonlijke vermelding in de filmaftiteling + een gehandtekende foto van de acteurs + een persoonlijke bedankingsmail en "star of fame".

   Standing Ovation Award

   €100

   Figurantenrol in de film en 2 tickets voor een private screening van de film + limited edition poster van de film + een persoonlijke vermelding in de filmaftiteling + een gehandtekende foto van de acteurs + een persoonlijke bedankingsmail en "star of fame".

    Wall of Fame Award

    €666

    EXCLUSIEF VIP PAKKET, inclusief bezoek aan de filmset, dagdeel in het VIVES Innovation Centre en een persoonlijk promofilmpje voor uw bedrijf door onze filmsterren + figurantenrol in de film en 2 tickets voor een private screening van de film + limited edition poster van de film + een persoonlijke vermelding in de filmaftiteling + een gehandtekende foto van de acteurs + een persoonlijke bedankingsmail en "star of fame".

     Make a donation

     Give what I want