Materiaalhok 2.0

Help ons ons materiaalhok een opfrisbeurt te geven.

Project visual Materiaalhok 2.0
Successful
47
Backers
02/13/2019
End date
€1,900
Out of €1,500
127 %
Supported by
ING supports the project Materiaalhok 2.0

Materiaalhok 2.0

Jong Sint-Gillis is een jonge voetbalclub uit Sint-Gillis-Dendermonde. Onze club is ontstaan in het voorjaar van 2017.

Binnen onze club staat de jeugdwerking centraal. Wij beschikken op dit moment niet over een eerste elftal en investeren al onze middelen in het aanbieden van een kwalitatieve en betaalbare jeugdopleiding.

Met 130 spelers mochten we spreken van een meer dan geslaagd eerste seizoen. Dit seizoen zette de groei zich verder en tellen we 220 spelers, een aantal waarmee onze club bijna uit zijn voegen barst. 

Wij gebruiken de gemeentelijke sportaccomodatie en beschikken daar over een opbergruimte, maar die is verre van optimaal ingericht. We willen daarom graag investeren in functionelere opbergrekken, kasten,... om de beschikbare ruimte in onze berging efficiënter te gebruiken.

Huidige situatie:

Wat het moet worden:

Concreet willen we investeren in

 • ballenkarren

  Met behulp van een ballenkar nemen onze trainers eenvoudig en comfortabel de ballen mee naar het veld en kunnen deze veilig en netjes worden opgeborgen.
 • afsluitbare materiaalboxen

  In een met een slot beveiligde box kunnen onze trainers het trainingsmateriaal (kegels, hesjes,...) veilig opbergen
   
 • wasmandenrek

  Een rek met voldoende plaats om al onze uitrustiging netjes en veilig op te bergen.

Budget

 • De prijs voor een ballenkar voor 20 ballen bedraagt 150 euro (exclusief wielstel). . 
 • Een opbergkar voor materiaal kost 575 euro (exclusief btw)

Wat zullen we doen als we ons doelbedrag overschrijden?

De fondsen worden op de rekening van onze vzw gestort en zullen compleet en alleen voor de verwezenlijking van dit project worden gebruikt.

Indien we meer ophalen dan de beoogde 1.500 euro, dan zullen we dat geld uiteraard ook investeren in materiaal voor onze jonge voetballers. 

Timing

 • Onze crowdfunding-actie loopt tot 15 februari 2019. Indien we er in slagen het gewenste bedrag op te halen, willen we zo snel mogelijk overgaan tot de aankoop van de ballenkarren.
 • We willen ons nieuw materiaalhok graag inhuldigen tijdens het slot-event van ons seizoen op zaterdag 27 april 2019.

 

Allocation of funds

Met meer dan 200 spelers barst onze club bijna uit zijn voegen. We beschikken op dit moment over een opbergruimte, maar die is verre van optimaal ingericht. We willen graag investeren in functionelere opbergrekken, kasten,... om de beschikbare ruimte in onze berging efficiënter te gebruiken. 

We mikken in eerste instantie op 1.500 euro. Indien we meer ophalen zullen we dit geld uiteraard ook investeren in extra materiaal en opbergruimte voor onze jeugdwerking.

Choose your reward

Make a donation

Give what I want