Noorse Girls Soccer Academy

Steun de oprichting van de Noorse Girls Soccer Academy ! Door uw bijdrage vormt Noorse misschien de volgende Red Flame uit Antwerpen!

Project visual Noorse Girls Soccer Academy
Successful
30
Backers
03/02/2019
End date
€1,235
Out of €1,000
124 %
Supported by
ING supports the project Noorse Girls Soccer Academy

Noorse Girls Soccer Academy

Koninklijke Noorse S.V. uit Kapellen, opgericht in 1914 is één van de grootste clubs in het Antwerpse recreatieve voetbal met 650 actieve leden.

In de schoot van deze vereniging ontstond eind jaren '90 een vrouwenteam.

In 2008 startte Noorse met een eerste meisjesteam, dit kwam het niveau van alle speelsters ten goede en garandeerde het voortbestaan van het vrouwenteam.

11 jaar later omvat de meisjes jeugdwerking vier ploegen met meer dan 65 ingeschreven meisjes, de damesafdeling van Noorse met een 60 tal speelsters treden zowel in recreatieve als competitieve competities (eerste provinciale) aan.

We willen met de Noorse Girls Soccer Academy onze jonge meisjes nog beter ondersteunen in het ontwikkelen van voetbalskills.  De academy willen we openstellen voor alle voetballende meisjes, ongeacht ze aangesloten zijn bij Noorse, om ieder naar eigen niveau vorderingen te maken in het voetbalspel.

Door het aantrekken van gediplomeerde trainers zal in de komende jaren het technische niveau van de Noorse meisjes positief evolueren, en kunnen ook de vrijwillige trainers hun niveau opschalen om zo het niveau van meisjes en dames nog te verbeteren. 

Allocation of funds

Uw steun zal integraal geïnvesteerd worden in de nieuwe Girls Soccer Academy, welke een afdeling is van K. Noorse Sport Vereniging VZW, afdeling meisjes- en damesvoetbal.  De verzamelde gelden worden compleet en enkel voor de oprichting en uitbouw van deze Girls Soccer Academy worden aangewend.

Specifieke trainingsmaterialen zoals opvouwbare doelen en hulpmiddelen voor coördinatie- en techniektraining dienen aangeschaft.

                                                       

Daarnaast zullen ook twee gediplomeerde trainers extra aangetrokken worden die geassisteerd worden door vijf vrijwillige hulptrainers.

Dit alles behoeft natuurlijk ook de nodige publiciteit en promotie.

 

We begroten ons startbudget op minimaal 2000 euro, met deze campagne hopen we al de helft van het startkapitaal van de Noorse Girls Soccer Academy te bekostigen. 

Mochten we, en we hopen dit natuurlijk, ons doel bereiken dan zal een deel van het overschreden bedrag aangewend worden om een fonds te financieren binnen onze vereniging om kinderen die het iets moeilijker hebben mee te ondersteunen door tussenkomst in lidgelden of het voorzien van kledij of schoeisel voor de voetbalsport.

Alvast een dikke dankjewel van al onze meisjes, dames en trainers !!! 

Choose your reward

Make a donation

Give what I want