Opstartfase Jong Bevegem

Steun de opstartfase van Jong Bevegem -> een amateurvoetbalclub die zich focust op het sportieve leven van studenten.

Project visual Opstartfase Jong Bevegem
Successful
35
Backers
02/19/2019
End date
€1,261
Out of €1,000
126 %
Supported by
ING supports the project Opstartfase Jong Bevegem

Opstartfase Jong Bevegem

Wij zijn 6 hartsvrienden die studeren aan de HoGent, Ugent, VUB en KuLeuven. Samen studeerden we in het secundair aan het Onze-Lieve-Vrouwecollege te Bevegem. Met onze club willen we studenten bereiken die beweging en plezier nodig hebben.

Vier maanden geleden borrelde het idee bij ons zes om terug in clubverband te voetballen. Omdat een gewone club veel inspanning vergt kwamen we met het idee om zelf een voetbalclub op te richten. Twee maanden later werd Jong Bevegem geboren.

Onze club bestaat uit 18 gemotiveerde spelers die allen studerende zijn. Ze hebben de voetbalwereld verlaten omwille van studies. Om onze gedachten even helemaal te verzetten spelen wij elke zondag tegen een lokale tegenstander. Wij hechten veel belang aan de derde helft, vriendschap is de sleutel tot een fantastische zondagvoormiddag!

Door onze club te steunen wordt u een schakel in de lancering van Jong Bevegem! 

Allocation of funds

Zoals u kan zien gaat uw geld naar verschillende projecten binnen onze club die de succesvolle opstart stimuleren. De fondsen worden op de rekening van onze feitelijke vereniging gestort en zullen enkel en alleen voor de verwezenlijking van deze projecten worden gebruikt.

Choose your reward

Make a donation

Give what I want