Opstart vzw “Frivoliteitenkabinet Nanda”

Steun de opstart en werking van vzw Frivoliteitenkabinet Nanda!

Project visual Opstart vzw “Frivoliteitenkabinet Nanda”
Successful
25
Backers
06/03/2021
End date
€5,015
Out of €5,000
100 %

Opstart vzw “Frivoliteitenkabinet Nanda”

Wie of wat is Gallery Nanda & vzw Frivoliteitenkabinet Nanda?

De rode draad doorheen het concept van Gallery Nanda is onze passie voor Kunst. Als de realisatie van een jarenlange droom willen we een plek creëren waar we onze passie kunnen delen met anderen. In het kader van een organische architectuur kan je tijdens de expo’s kennismaken met uiteenlopende kunstvormen en kunstenaars. Naast Gallery Nanda zal de nieuwe vzw “Frivoliteitenkabinet Nanda” de concertagenda realiseren, helemaal binnen de sfeer van waar Nanda voor staat: het aanbieden van een veelheid aan culturele projecten binnen een kleinschalige aanpak, sociaal geëngageerd en open voor iedereen die mee wil genieten van wat we brengen!

Zowel Gallery Nanda als Frivoliteitenkabinet Nanda vzw zijn een zeer persoonlijk verhaal, waarin je in alle projecten onze passie en liefde voor wat we doen kan voelen. Een kunstzinnige ontmoetingsplek in een ongedwongen sfeer en vooral een plek waar beleving centraal staat.

 

Voorstelling project

Dat we allemaal geen gemakkelijke periode achter de rug hebben is meer dan duidelijk. Deze heeft ook de culturele sector hard geraakt en dat zullen we nog lang voelen. De coronacrisis heeft ook ons niet onberoerd gelaten en ons des te meer doen beseffen hoe graag we doen waar we mee bezig zijn. We zitten nog steeds vol goesting als gingen we pas van start, nieuwe ideeën borrelen iedere dag op om vanalles op poten te zetten en iedereen te blijven verrassen, zeker na deze stille periode. Om te kunnen blijven doorgaan waar we mee bezig zijn en nieuwe projecten te kunnen ontwikkelen, drongen zich enkele noodzakelijke aanpassingen aan. Om te kunnen blijven inzetten op een veelheid aan culturele projecten, de sociale factor hierin uit te breiden, maar onze eigenheid en kleinschalige aanpak niet te verliezen, zag onlangs vzw “Frivoliteitenkabinet Nanda” het levenslicht!

Naast de expo’s georganiseerd door Gallery Nanda, zal vanaf nu, vanuit de vzw onder meer de concertagenda georganiseerd worden. Maar dit is helaas niet altijd even eenvoudig en dit kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar financiële middelen voor de opstart van de vzw en ter ondersteuning van onze werking, om ons de mogelijkheid te geven jong talent en meer gevestigde waarden een podium te kunnen blijven geven bij Nanda en iedereen voor een democratische prijs van al die fantastische artiesten te kunnen laten genieten! Want we doen niets liever dan jullie te blijven ontvangen voor een fantastische namiddag of avond met live muziek of theater. Niet alleen wij krijgen daar energie van, ook de artiesten staan hiervoor te springen. Nog nooit was zo duidelijk hoe graag we doen waar we aan begonnen zijn!

Er staat intussen al een fantastisch en gevarieerd programma klaar voor dit jaar, maar voor de realisatie hebben we nog wat steun nodig. Wil jij graag onze werking mee ondersteunen?

Allocation of funds

Waarom steunen?

Als artiest is het allesbehalve een gemakkelijke opdracht van je passie je beroep te maken. We willen een kwalitatief aanbod kunnen aanbieden en artiesten een eerlijke prijs voor hun fantastische werk bieden. Maar bij het organiseren van concerten komt meer kijken dan het boeken van de artiest. Achter de schermen zijn vele handen nodig om alles in goede banen te leiden. Zonder een goede geluidstechnicus en apparatuur mag een muzikant nog de pannen van het dak spelen, dat zal voor het publiek niet zo overkomen. Verder is er natuurlijk budget nodig voor PR, huur en aankoop materiaal, etc. Tot slot zijn er nog de extra 8% kosten (5% commissie voor KissKissBank, 3% bankkosten).

Alle ingezamelde middelen worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe projecten, om kunstenaars te ondersteunen hun werk aan een ruimer publiek voor te stellen en iedereen aan een democratische prijs te laten genieten van hun ontwikkelingen en resultaten. Graag willen we ook de vrijheid laten aan de artiesten te experimenteren en met publiek in interactie te gaan in een vrije en ongedwongen sfeer.

Wij willen jullie alvast heel erg bedanken voor jullie medewerking en steun!

Choose your reward

Make a donation

Give what I want